De warmste week

Wat is de Warmste Week?

De Warmste Week is de solidariteitsactie van VRT, die jaarlijks wordt georganiseerd in de week voor kerst, van 19 tem 24 december. 

Wat is het thema van De Warmste Week?

Dit jaar is het thema kansarmoede.

Acties organiseren voor De Warmste Week?

Al het geld dat tijdens De Warmste Week wordt ingezameld, gaat naar het DWW Fonds en zal volledig worden gebruikt om concrete projecten mogelijk te maken binnen het centraal thema.

warmste-week.jpg

Wat doen wij?

Campus BuSO-Kids

Campus Hast

Campus iMaS

Campus KJ:

Supporter voor de Rode Duivels

- De wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op een groot scherm. Iedereen betaalt €1 hiervoor. Tijdens dit evenement kan er ook gedronken en gegeten worden. Deze opbrengst gaat ook integraal naar het goede doel.

Campus Sint-Gerardus

-Sint Gerardus rijdt, rolt, loopt of fietst voor het goede doel

Op 24 november zullen wij een warmathon organiseren aan de hand van een uitgestippeld parcours op onze campus op de Sint Gerardusdreef 1 te Diepenbeek.
Voor onze eigen werking zal er een groepsindeling worden gemaakt per uur. Ieder uur zal er een symbool (voorwerp) worden doorgegeven. Vanaf 9u15 gaan wij van start en om 17u15 zal de laatste tocht doorgaan. 

Wil je graag hieraan deelnemen kan dit door een vast bedrag naar keuze te doneren in een van onze spaarpotten voor het goede doel. Niet enkel kan u genieten van een deelname aan de tocht, daarnaast zullen de leerlingen en zorggebruikers voor zelfgemaakte lekkernijen zorgen en een warm of koud drankje. De spaarpotten zullen aan deze standen terug te vinden zijn. Alle sympathisanten en supporters zijn welkom!

Campus SJB

Campus VJC 

Campus VMS

thumbnail_image0.jpg