top of page

De warmste week

Wat is de Warmste Week?

De Warmste Week is de solidariteitsactie van VRT, die jaarlijks wordt georganiseerd in de week voor kerst, van 19 tem 24 december. 

Wat is het thema van De Warmste Week?

Dit jaar is het thema kansarmoede.

Acties organiseren voor De Warmste Week?

Al het geld dat tijdens De Warmste Week wordt ingezameld, gaat naar het DWW Fonds en zal volledig worden gebruikt om concrete projecten mogelijk te maken binnen het centraal thema.

warmste-week.jpg
VJC _ warmste wedstrijden .png

Wat doen wij?

Campus BuSO-Kids

Campus Hast

- Handmade koffietas

Maandag 5 december en donderdag 8 december zal er een leerling in de leraarskamer/ inkomhal komen staan met tasjes die zij zelf sponsort en die ze zelf heeft beschilderd.

Ze verkoopt deze prachtige exemplaren aan 2,5 euro per tasje. Ook zij zal de volledige opbrengst schenken aan het goede doel van de warmste week in het thema KANSARMOEDE. 

- Koekjesverkoop 3 en 4 MAW,

Deze koekjesverkoop zal doorgaan op maandag 5/12  en donderdag 8/12  tijdens de eerste middagpauze op de speelplaats van de eerste en de tweede graad (8 /12 in de inkomhal)   

Wij verkopen VERSE chocolate chip cookies met of zonder noten voor maar 50 cent.

Het geld dat we zullen inzamelen gaat naar de warmste week met als thema KANSARMOEDE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campus iMaS

-Pasta! Tegen Kansarmoede

Het internaat, pastoraal dragende groep en de 7de jaars van de school Mariaburcht i-MaS te Stevoort organiseren op school pasta middagen.
Maandag 21/10, dinsdag 22/10 en donderdag 24/10 kunnen de leerlingen en het personeel van onze school tijdens de middag een heerlijke spaghetti komen eten en de opbrengst gaat naar de warmste week!

-Warme Chocolademelk met een versgebakken koekje erbij!

De leerlingen van de leerlingenraad van i-MaS gaan voor de warmste week tijdens de middagspeeltijd warme chocolademelk met een versgebakken koekje (door de mama's) verkopen. Dit doen we 2 dagen (donderdag en vrijdag).

 

Campus KJ:

- Supporter voor de Rode Duivels

De wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op een groot scherm. Iedereen betaalt €1 hiervoor. Tijdens dit evenement kan er ook gedronken en gegeten worden. Deze opbrengst gaat ook integraal naar het goede doel.

-Wensflesjes + wafels
Ook de leerlingen van  humaniora Kindsheid Jesu zetten hun schouders onder de warmste week. Er werden al wensflesjes en wafels verkocht door onze leerlingen van OV4. 

 

-Kerstmarkt

Op 23/12 organiseren de leerlingen van het Wereldteam en OV4 een kerstmarkt voor alle leerlingen. Leerlingen van Musart zorgen voor de kerstkklanken.

Campus Sint-Gerardus

-Sint Gerardus rijdt, rolt, loopt of fietst voor het goede doel

Op 24 november zullen wij een warmathon organiseren aan de hand van een uitgestippeld parcours op onze campus op de Sint Gerardusdreef 1 te Diepenbeek.
Voor onze eigen werking zal er een groepsindeling worden gemaakt per uur. Ieder uur zal er een symbool (voorwerp) worden doorgegeven. Vanaf 9u15 gaan wij van start en om 17u15 zal de laatste tocht doorgaan. 

Wil je graag hieraan deelnemen kan dit door een vast bedrag naar keuze te doneren in een van onze spaarpotten voor het goede doel. Niet enkel kan u genieten van een deelname aan de tocht, daarnaast zullen de leerlingen en zorggebruikers voor zelfgemaakte lekkernijen zorgen en een warm of koud drankje. De spaarpotten zullen aan deze standen terug te vinden zijn. Alle sympathisanten en supporters zijn welkom!

Campus SJB

Campus VJC

-De Warmste wedstrijden

Kom supporteren en steun zo het thema "kansarmoede" en het project Kicheche Community.

 

 

 

 

 

 

 

 

-Vlammen op vrijdag afterwork

Kom op 2 december 2022 naar café café.

- Kerstfeestje op school

Op woensdag 21 december bouwen we opnieuw een groot kerstfeest op de speelplaats van de school. We verwelkomen alle leerlingen van het eerste tot en met het vijfde jaar tussen 10 en 12 uur.

Wat is er te doen?

Een kerstmuts kopen & versieren / Kerstkraampjes / meedoen aan de' leerkrachtenkerstmedley'


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Campus VMS

thumbnail_image0.jpg
VJC _ Vlammen op vrijdag.jpg
Scherm­afbeelding 2022-12-05 om 17.10.46.png
Scherm­afbeelding 2022-12-05 om 17.12.47.png
Scherm­afbeelding 2022-12-01 om 10.46.54.png
Scherm­afbeelding 2022-12-05 om 17.15.49.png
bottom of page